Verzendkosten

1.     Een bestelling boven de € 50,00 berekenen wij geen verzendkosten.

( Met uitzondering van levering naar de Waddeneilanden)
2.     Een bestelling beneden de € 50,00 berekenen wij € 6,95 verzendkosten.
3.     Bestellingen onder rembours (betalen bij aflevering): € 15,00

Bezorging

Bij Baby International verzenden wij via PostNL,DPD of DHL voor de bezorging van je bestelling.

Zodra wij je bestelling versturen, ontvang je van ons een e-mail dat je bestelling wordt verstuurd en dat je deze de volgende werkdag mag ontvangen. Tijdens de levering van de bestelling dien je thuis te zijn om te tekenen voor ontvangst. Wanneer je niet thuis bent om de bestelling in ontvangst te nemen, zal de pakketdienst een tweede poging doen om het pakket alsnog te bezorgen. Daarna zal de pakketdienst het pakket bij een dichtstbijzijnde depot afleveren. De bestelling blijft maximaal drie dagen op het depot liggen. Wordt de bestelling niet afgehaald, dan wordt deze teruggestuurd naar Baby International.

Rembours
Wij kunnen je bestelling ook door PostNL,DPD of DHL laten afleveren onder rembours. Leveren onder rembours houdt in dat je op het moment van de levering contant betaalt bij de deur aan de postbode. Je dient altijd te tekenen voor ontvangst. Vanwege de extra administratieve kosten rekenen wij voor een rembourslevering €15,00. Levering onder rembours is alleen mogelijk in Nederland en niet mogelijk voor alle andere landen.

Levertijd

De levertijd van voorradige producten, die verstuurd worden via Post NL,DPD of DHL bedraagt 1 werkdag na ontvangst van betaling. De levertijd van niet voorradige producten varieert per artikel. Je ontvangt van ons altijd een e-mail wanneer het bestelde product niet op voorraad is. Tijdens feestdagen verwerken en versturen wij geen bestellingen.