De beste autostoelen koop je bij Baby International

Baby International heeft alle grote merken autostoelen in haar assortiment. Baby International heeft voor u scherpe prijzen op haar collectie autostoelen. De bekende merken autostoelen zoals Maxi Cosi, Recaro, Mutsy, Stokke en Cybex voeren wij in ons assortiment. Autostoelen die voldoen aan de huidige veiligheidseisen en keurmerken. Een goed passende autostoel is belangrijk voor de veiligheid van uw kind. Kies voor een autostoel die een optimale bescherming biedt.

Veiligheid, comfort en design

Je wilt je kindje graag veilig vervoeren in de auto. Een autostoeltje zorgt ervoor dat dit veilig gebeurd en biedt extra bescherming bij aanrijdingen. Wanneer het autostoeltje aan de lichaamsgrootte en lichaamsvorm is aangepast wordt je kindje optimaal ondersteund aan nek en rug. Dankzij het grote aanbod autostoelen valt het niet mee de meest geschikte autostoel te vinden. De belangrijkste aspecten bij de keuze autostoeltje is de leeftijd en het gewicht van je kind. Iedere kinderautostoel is speciaal gemaakt voor een bepaalde leeftijdsklasse en gewichtsklasse.

Autostoeltjes ingedeeld naar gewicht

Autostoeltjes ingedeeld naar merk

logo-maxi-cosi-autostoel-autostoeltjes logo-cybex-autostoelen logo-recaro-autostoelen-rec logo-mutsy-autostoelen

ECE 44/03 of ECE 44/04
Veiligheid, betrouwbaarheid en comfort staan voorop bij het kopen van autostoeltjes. Uw kind moet lekker comfortabel maar tegelijkertijd goed beschermd in de autostoel kunnen zitten. Sinds maart 2006 is een Europees goedgekeurd autostoeltje of zitverhoger verplicht voor alle kinderen onder de 1.35 meter. Autostoelen of zitverhogers die Europees goedgekeurd zijn voorzien van het keuringslabel ECE 44/03 of ECE 44/04. Op deze sticker staat ook het maximale gewicht waarvoor het autostoeltje geschikt is. Door de autostoeltjes te verdelen in verschillende groepen wordt voorkomen dat je een verkeerd autostoeltje koopt voor je kind.

De beste plaats voor een autostoel
De beste plaats voor een autostoel is achter in de auto. Bij een aanrijding is de plaats naast de chauffeur de gevaarlijkste plaats. En op plaatsen waar een airbag actief is mag je nooit een autostoel tegen de rijrichting in zetten. Autostoeltjes met het Isofix systeem kunnen op eenvoudige wijze in de auto bevestigd worden. Hiermee hoef je geen autogordels te gebruiken. Autostoeltjes met het Isofix systeem daarvan zit aan de achterkant van het autostoeltje twee haken en tussen de rugleuning en de zitting in de auto zitten twee bevestigingspunten.

Advies nodig over uw autostoeltje?
Wil je graag persoonlijk advies over autostoeltjes?
Onze medewerkers helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste autostoel.